Overslaan en naar de inhoud gaan

 

ZUIDAM DISTILLEERDERIJEN

Zuidam Distillers is één van de laatste zelfstandige distilleerderijen van Nederland die al haar distillaten en extracten nog op ambachtelijk wijze binnen het eigen familiebedrijf maakt en verwerkt. Op basis van zuiver natuurlijke grondstoffen creëren wij een breed palet aan liqueuren, genevers, gin & whisky. Vanzelfsprekend worden er geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen gebruikt.

 

Schilderen met smaken is een kunst.

 

 

Dezelfde aandacht besteden zei aan de smaak van haar ambachtelijke kwaliteitsproduct en vind je terug in de vormgeving van haar flessen en verpakkingen.

 

 

GESCHIEDENIS

 

Zuidam Distillers is in 1975 opgericht door Fred van Zuidam. Toen nog onder de naam Baarle International. Hiervoor werkte Fred van Zuidam bij De Kuyper in Schiedam, waar hij zorg droeg voor de inkopen, productie en recepten. Na ongeveer twintig jaar voor De Kuyper te hebben gewerkt, werd het voor Fred tijd om voor zichzelf te beginnen. In 1975 kocht hij een stukje grond in Baarle Nassau en bouwde hij er zijn distilleerderijtje. Met tweedehands ketels, een afvullijntje en wat tanks wilde hij de beste kwaliteitslikeuren van Nederland maken.

 

Inmiddels is Zuidam Distillers uitgegroeid tot een ambachtelijk bedrijf van formaat met internationale allure.

 

http://www.zuidam.eu/nl/home.htm

Abonneer op Zuidam

Gerelateerde producten