Overslaan en naar de inhoud gaan

Van Genderen Wijnen & Gedistilleerd op de Voorstraat 31 in Spijkenisse, de oudste speciaalzaak van deze stad.

Onze slijterij is het adres voor kwalitatief goede wijnen uit de oude en de nieuwe wereld in diverse prijsklassen. We hebben ook een breed assortiment sterke drank. Naast standaard merken zijn ook verkrijgbaar Zuidam, Havenbonck, Klopman en Van Wees. Tevens wordt er samengewerkt met High Spirits en Bresser & Timmer. Iets niet op voorraad? Dan kijken we of het te bestellen is!

 

 

Van Genderen Wijnen & Gedistilleerd op de Voorstraat in Spijkenisse sinds 1903.

Het is allemaal begonnen met “Van Genderen Bodendienst” aan  de Voorstraat 31.  Van Genderen ging toen met zijn handkar naar Rotterdam. Dorpsgenoten vroegen hem toen om een maatje Genever mee te nemen vanuit Rotterdam. Wat hij graag voor ze deed. En zo werden het steeds meer ‘klanten” tot dat hij besloot een vaatje mee te nemen en het achterin het pand te gaan verkopen en  zo ontstond de slijterij. Zijn dochter heeft de slijterij later voortgezet tot 1989. In dat jaar heeft ze de slijterij verkocht met de voorwaarde dat de naam “Van Genderen” behouden moet blijven.

Sinds 1 februari 2019 zijn Ricardo Kruijskamp, René en Wesley van Ewijk de nieuwe eigenaren van Van Genderen, Wijnen & Gedistilleerd. Het is nu weer een echte familie bedrijf net zoals ten tijde van de Van Genderen's.

Iedere dag is een dag om te genieten is het motto van Ricardo en René . En daarbij mag een goed glas wijn of een heerlijk glas Whisky niet ontbreken.

Inmiddels heeft Van Genderen Wijnen & Gedistilleerd meer dan 500 whisky's in het assortiment. En meer dan 100 soorten rum. Het assortiment aan overige dranken is inmiddels verbreed. In onze webshop zal het assortiment de komende tijd verder worden uitgebreid!